Καλωσήρθατε !

πληροφοριεσ για την πλοηγηση στην ιστοσελιδα μας

Χαιρόμαστε για την επίσκεψή σας αυτή.

Η σελίδα αυτή έχει σκοπό να κάνει γνωστή και στο διαδίκτυο την ύπαρξη και λειτουργία της τοπικής Ευαγγελικής Εκκλησίας της πόλης μας.

Οι Ευαγγελικές ή Διαμαρτυρόμενες εκκλησίες, αν και στις χώρα μας δεν είναι πλατιά διαδεδομένες, αποτελούν την δεύτερη μεγαλύτερη Χριστιανική ομολογία παγκοσμίως που αριθμεί πάνω από 400 εκατομμύρια πιστούς. Τέτοιες εκκλησίες χρονολογούνται στην Ελλάδα ακόμα και πριν τις απαρχές του νέου Ελληνικού κράτους.

Το Σύμβολο της Πίστεως

Ως εκκλησία δεχόμαστε το Σύμβολο της Πίστεως όπως είναι, και αυτό όχι μόνο επειδή το παραλάβαμε από την αρχαία εκκλησία, αλλά καθώς βρίσκουμε ότι συμφωνεί απόλυτα με την Αγία Γραφή. Για αυτό και το παραθέτουμε μαζί με τις Αγιογραφικές του παραπομπές. Θα το βρείτε στον αντίστοιχο υπερσύνδεσμο στην σελίδα “Ποιοι είμαστε…”.  Το εξαιρετικό αυτό κείμενο όμως είχε και ένα σκοπό τότε που συντάχθηκε, ένα ιστορικό υπόβαθρο. Για αυτό το λόγο συμβαίνει να αφήνει σοβαρά θέματα της πίστης που δεν θίγονται. Θεωρήσαμε λοιπόν σημαντικό να παρουσιάζουμε και τα υπόλοιπα στοιχεία του περιεχομένου της πίστης μας, και ίσως να σας ενδιαφέρει να τα δείτε στην σελίδα «Τι Πιστεύουμε» στο μενού «Ποιοι είμαστε» στο πάνω μέρος της σελίδας.

Ακριβώς δεξιά και σε ευθεία με το λογότυπο.

Σε αυτό το σημείο βρίσκεται το αρχικό μενού πλοήγησης στην ιστοσελίδα. Μεταξύ άλλων υπάρχουν και οι επιλογές, Ποιοι είμαστε, Μας ρωτούν.. (Q&A) και Προτεινόμενα Βιβλία. Ενώ θεωρούμε αυτές τις πληροφορίες πολύ σημαντικές, αγαπημένη  του webmaster, είναι αυτή με τα προτεινόμενα βιβλία. Ένα καλό βιβλίο πάντα έχει να σου δώσει.

Ακριβώς  κάτω από την κεφαλίδα

Από την αριστερή πλευρά είναι το κουμπί σύνδεσμος της σελίδας που διαβάζετε, και από δεξιά τα εικονίδια για το Facebook και το Youtube από τα οποία μπορείτε να συνδεθείτε με τις σελίδες μας στα αντίστοιχα μέσα. Από την σελίδα μας στο Facebook μπορείτε να επικοινωνείτε πιο εύκολα να μαθαίνετε πιο άμεσα τα νέα  και τις ανακοινώσεις για δράσεις και εκδηλώσεις. Από την σελίδα μας στο Youtube μπορείτε να δείτε δράσεις εκδηλώσεις και κηρύγματα καθώς και ζωντανά live streeming.

Εδάφιο από την Αγία Γραφή

Αμέσως πιο κάτω θα δείτε ένα εδάφιο με κάποια αντίστοιχη εικόνα που αλλάζει τουλάχιστον σε δεκαπενθήμερη βάση.

Δύο ενδιαφέροντα πεδία

Εδώ υπάρχουν δυο Ετικέτες δυνατότητα σύνδεσης στις αντίστοιχες σελίδες.

Στην πρώτη μπορείτε να ακούσετε ηχογραφημένη την πρόσφατη ομιλία ή μελέτη που έγινε στην σύναξή μας. Στην δεύτερη μπορείτε να δείτε τις παλαιότερες ομιλίες ή σειρές ομιλιών κατά θέματα που πιθανόν να σας ενδιαφέρουν.

Ας προσευχηθούμε μαζί για κάτι που σας απασχολεί.

Στην ετικέτα του αρχικού μενού “Επικοινωνία”, θα βρείτε την αντίστοιχη φόρμα. Μπορείτε να μας στείλετε το μήνυμά σας ή να μάθετε κάτι που σας ενδιαφέρει για εμάς ή την εκκλησία μας. Μπορείτε επίσης να συμμεριστείτε με εμάς κάτι που ζητάτε από τον Θεό, ή κάτι που σας απασχολεί, για να οποίο θα θέλατε να προσευχηθούμε μαζί σας.  Το αίτημα σας, καθώς και οι σχετικές  πληροφορίες θεωρούνται ευαίσθητες και τις διαχειριζόμαστε με σεβασμό και απόλυτη εχεμύθεια. Μπορούμε επίσης να προσευχηθούμε μαζί σας εάν έρθετε την Παρασκευή στην σύναξη που είναι αφιερωμένη σε προσευχή των πιστών όπου προσευχόμαστε όλοι μαζί. Είστε ευπρόσδεκτοι.

Γραφτείτε στην λίστα συνδρομητών 

Γραφτείτε στην λίστα συνδρομητών της επιστολής επικοινωνίας εισάγωντας το e-mail σας.

Ενδιαφέροντες σύνδεσμοι 

Στο υποσέλιδο υπάρχουν αρκετές πληροφορίες ανάμεσα στις οποίες υπογραμμίζουμε δύο που έχουν να κάνουν με λογισμικό ανάγνωσης, ψηφιακής Αγίας Γραφής. Το βιβλίο αυτό είναι ο Λογος του Θεού, και το να ερχόμαστε σε επαφή με αυτά που ο Θεός λέει είναι αναντίρρητη. Σας δίνεται η δυνατότητα να επιλέξετε την έκδοση της επιλογής σας. 

Καλή πλοήγηση στην σελίδα μας.

Πρόσφατες ομιλίες