Προτεινόμενα Βιβλία

Βιβλια που κατα τη γνωμη μασ αξιζει να διαβασετε !

Χριστιανισμός Απλώς ” του   άγγλου συγγραφέα κριτικού λογοτεχνίας και διανοητή, C.S. Lewis, εκδόσεις: Ελληνικά Γράμματα. Αναφέρεται στα βασικά χριστιανικά δόγματα.

getImage
iesousaplaenasmaragos

” Ιησούς, απλά ένας μαραγκός; ” του Dr. Josh Mc Dowell, εδόσεις: Ελεύθερες εκδόσεις, Μια απολογητική προσέγγιση στην ιστορικότητα του προσώπου του Χριστού.

“Η καταγωγή των θρησκειών ” του μελετητή ανατολικών θρησκειών Dr. Robert Brow, εκδόσεις: Πέργαμος. Μια πολύ ενδιαφέρουσα μελέτη με βάση την ιστορία εξέλιξης των ανατολικών θρησκειών,  που  σκοπό έχει την ανιχνευση της πρώτης θρησκείας του ανθρώπου.

” Η εξάπλωση του Χριστιανισμού ” Tου καθηγητή κοινωνικών επιστημών του πανεπιστημίου του Baylor, Rodney Stark, εκδόσεις: Αρτος Ζωής. Μια κοινωνιολογική προσέγγιση του κοινωνικού υπόβαθρου τον καιρό της πρώτης εξάπλωσης του Χριστιανισμού.

Υπόθεση Ιησούς Χριστός. Ο Lee Strobel ένας αμερικάνος δημοσιογράφος παρουσιάζει την προσωπική του έρευνα για τα επιστημονικώς ελεγμένα πειστηρία που υπάρχουν για το πρόσωπο του Ιησού Χριστού.  Θεωρώ ότι είναι ότι καλύτερο έχω διαβάσει σχετικά τα τελευταία χρόνια, επειδή ενώ ακολουθεί μια απλή μέθοδο μετάδοσης των πληροφοριών που έχει συλλέξει ικανοποιεί ακόμα και τον καλά ενημερωμένο αναγνώστη.            (Εκδόσεις Πέργαμος)