Ποιοί είμαστε...

Η Ελεύθερη Ευαγγελική Εκκλησία Χαϊδαρίου είναι μια τοπική κοινότητα Ελλήνων Ευαγγελικών Χριστιανών. Ανήκει στο χώρο των Διαμαρτυρομένων ή Ευαγγελικών Εκκλησιών. Είναι μέλος του θρησκευτικού νομικού προσώπου Κοινωνία Ευαγγελικών Εκκλησιών.

Δέχεται στο σύνολό του, το Σύμβολο της Πίστεως όπως διατυπώθηκε στην Α΄ και Β΄ Οικουμενική Σύνοδο. Ακολουθεί επίσης τις γραμμές που χαράχτηκαν απ’ τις αρχές του δέκατου έκτου αιώνα κι εδώ, απ’ τους μεγάλους Ευρωπαίους μεταρρυθμιστές, οι οποίοι έθεσαν ως καταστατικό χάρτη της πίστης τους την Αγία Γραφή.  Η  γνωστότερη προσωπικότητα ανάμεσα τους ήταν ο Μαρτίνος Λούθηρος.

Αυτό που μας ενώνει μεταξύ μας αλλά και με τους υπόλοιπους χριστιανούς, είναι αγάπη μας για τον Κύριο Ιησού Χριστό τον Σωτήρα και Θεό μας.  Σε Αυτόν βρήκαμε απάντηση στα ερωτηματικά μας, για τον σκοπό της ζωής και την λύτρωση από τον αιώνιο θάνατο. Βρήκαμε μια ζωή που εμπνέεται από Εκείνον και την αγάπη του σε εμάς.

Αυτή ακριβώς τη ζωή και την αγάπη Του, είναι που θέλουμε να μοιραστούμε  και με τους γύρω μας. Τους συγγενείς τους φίλους τους συμπολίτες και συμπατριώτες μας.

Έχουμε εβδομαδιαίες συνάξεις κάθε Κυριακή Τρίτη και Παρασκευή καθώς και άλλες εκδηλώσεις που θα βρείτε στο πρόγραμμά μας. Η είσοδος σε αυτές είναι ελεύθερη για όλους.